Over ons

Het merk M'Abaya is ontstaan ​​als reactie op de veranderingen in de islamitische mode. M'Abaya is een uniek, modern modemerk dat zich kenmerkt door uitzonderlijke elegantie en zelfvertrouwen . Wij zijn toegewijd aan het herdefiniëren van de islamitische mode-industrie.
Met M'Abaya hebben we een prachtige verscheidenheid aan producten gecreëerd. Bestaande uit een verscheidenheid aan abaya's, kimono's, hijabs en nog veel meer, die geschikt zijn voor moslimvrouwen van alle leeftijden en schoonheid. Deze kledingstukken zijn speciaal ontwikkeld voor moslimvrouwen die hoge eisen stellen aan hun kleding en modebewust willen zijn.
M'Abaya biedt een veelzijdig assortiment dat in alle opzichten voldoet.
Wij zijn ons bewust van onze rol als vrouwelijke stem van moslimvrouwen en proberen meer vrouwen de kans te geven zichzelf te definiëren en hun zelfvertrouwen te vergroten. M'Abaya zelfliefde is het mooie gevoel als je naar jezelf in de spiegel kijkt en je zelfverzekerd en goed in je vel voelt
Het doel is om een ​​kledingstuk te creëren dat vrouwen de waardigheid geeft die ze verdienen, ongeacht hun religie of geslacht.
Door tijdloze gebogen lijnen te combineren met kleurrijke en levendige trends geeft M'Abaya kleding een unieke uitstraling die ook past bij verschillende culturen en religies.
Wij zetten ons in voor de rechten van moslimvrouwen door ons vanaf het begin te concentreren op vrouwen die op onze manier een hoofddoek dragen.
Maak deel uit van ons bedrijf dat de mode-industrie opnieuw definieert. Ook jij kunt bij ons nieuwe banen creëren met nieuwe arbeidsomstandigheden en toekomstige projecten om mensen van over de hele wereld te ondersteunen.