Islamitische dameskleding

Moslimvrouwenkleding is een belangrijk onderdeel van het moslimleven en speelt een grote rol in de islamitische cultuur. Het heeft zowel religieuze als modieuze betekenis en is te vinden in veel verschillende vormen en stijlen.

Een van de meest herkenbare kledingstukken voor moslimvrouwen is de hijab, die meestal bestaat uit een sjaal en een hoofdbedekking en het haar en de nek bedekt. Een abaya is een lang, losvallend gewaad, meestal gemaakt van katoen of polyester, dat het hele lichaam bedekt. Een jilbab is een soortgelijk kledingstuk als een abaya, maar heeft een strakkere pasvorm en een rok die tot aan de enkels reikt. Een khimar is een lange sjaal die het haar en de nek bedekt en is meestal gemaakt van Medina-zijde of Jazz Ayrobin.

In de online winkel mabaya.de bieden wij een breed assortiment islamitische dameskleding aan. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Wij bieden zowel traditionele als moderne kledingstukken aan, zodat ze comfortabel en draagbaar zijn.

Wij leggen bijzondere nadruk op het gebruik van Medina-zijde, Jazz Ayrobin, polyester en katoen, omdat deze materialen bijzonder comfortabel zijn om te dragen op de huid en door hun ademend vermogen zeer aangenaam zijn voor de drager.

We bieden ook een breed scala aan hijab-accessoires, zoals hijab-clippennen en hijab-magneten, die het dragen van de hijab gemakkelijker maken en veilig houden. Onze producten zijn verkrijgbaar in één maat en kunnen dankzij hun elasticiteit optimaal worden aangepast aan elke lichaamsvorm.

Wij hechten veel belang aan de verzorging van onze producten. Daarom raden wij aan om onze hijaabs op 30 graden te wassen om hun kleur en vorm te behouden.

Bezoek onze online winkel mabaya.de en ontdek onze grote selectie islamitische dameskleding.