Jilbab

Een jilbab is een islamitisch gebedskledingstuk voor vrouwen en is een bijzondere vorm van hijab. In onze online winkel mabaya.de bieden wij u een grote keuze aan jilbabs die geschikt zijn voor zowel het dagelijks leven als speciale gelegenheden. Een bijzonder hoogtepunt in ons assortiment is de tweedelige jilbab, bestaande uit een khimar en een rok.

De Khimar is ontworpen in een Farasha-model en is daardoor extra breed. De polsen zijn voorzien van een elastische band, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. De rok heeft tevens een elastische tailleband en is verkrijgbaar in een lengte van 110 cm. De stof is gemaakt van een soepele Medina zijden stof en is zeer ademend en comfortabel om te dragen.

De rok is verstelbaar en heeft een elastische taille, waardoor je de maat kunt aanpassen aan je eigen figuur. Verkrijgbaar in maat 34 t/m 46.

Wanneer u de jilbab verzorgt, moet u ervoor zorgen dat deze op 30°C wordt gewassen om de kleuren en kwaliteit van de stof te behouden.

Over het geheel genomen is de Medina Silk Two-Piece Jilbab een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele islamitische gebedskleding. Bezoek onze onlineshop mabaya.de en ontdek ons ​​grote assortiment jilbabs en andere islamitische gebedskleding.